Harjoitusryhmät

Perheharrasteryhmä on ryhmä perheen pienimmille yhdessä vanhemman kanssa. Ryhmä on tarkoitettu 4-6- vuotiaille, jotka opettelevat ryhmässä toimimiseen. Ryhmässä opetellaan leikkien varjolla monipuolista liikkumista.

Urheilukoulu on Suomen Urheiluliiton jäsenseurojen toteuttamana liikunnan perustaitojen, juoksemisen, hyppäämisen ja heittämisen ja yleisurheilutaitojen kehittämiseen tähtäävää harrastustoimintaa 7–12-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Junioriryhmässä ja nuorten harrasteryhmässä harjoitellaan monipuolisesti yleisurheilua ja muutakin liikuntaa, sekä mittataan opittuja taitoja mm. seura- ja pm-kilpailuissa. Ryhmiin ovat tervetulleita kaiken tasoiset harrastajat. Toiminta jaetaan kaudella 2024 harrasteryhmään (10-16 v) ja kilparyhmään (10-14 v). 

Valmennusryhmässä harjoitetellaan monipuolisesti yleisurheilua ja muutakin liikuntaa, sekä mitataan opittuja taitoja seura-, pm- ja sm-kisoissa. Ryhmään ovat tervetulleita kaiken tasoiset harrastajat 2009 syntyneet sekä vanhemmat

Aikuisurheiluryhmä harjoittelee talvikauden 2024 yhdessä junioriryhmän ja nuorten harrasteryhmän kanssa. Talvikauden harjoitusten pääpaino on tiistain yhteislenkissä sekä perjantain kuntopiiripohjaisessa lajiharjoituksessa Roukon yhtenäiskoulun salissa.

Kesällä harjoitellaan Apian urheilukentällä kaksi kertaa viikossa.