Palkintotuomarikerho

Jaostossa toimii perinteinen Palkintotuomarikerho, lähes yhtä kauan toiminut kuin jaostokin. Sen tehtävänä on huolehtia siitä, että kilpailuissa on riittävä määrä toimitsijoita kuhunkin tehtävään.

Palkintotuomarikerholla on vuosittain kevätkokous, jossa kesän kilpailutoimintaa esitellään ja tuomarit ilmoittautuvat /sitoutuvat kilpailujen tuomaritehtäviin. Syksyllä kauden jälkeen pidetään palkitsemistilaisuus, jossa palkitaan vuoden toimija kiertopalkinnolla.

Palkintotuomarikerhon kevätkokouksessa 2007 oli mukana 35 kerhon jäsentä. Kerhon puheenjohtajana jatkaa Juhani Koskinen ja sihteerinä Juhani Petäjistö. Koulutettujen tuomarien lukumäärä pysyi 55 henkilönä. Syksyllä 2009 toimiojaksi valittiin Tapio Seppälä hän on toiminut aktiivisesti sekä hiihdossa että yleisurheilussa. Syksyllä 2008 valituksi tuli ja 2007 Esko Lahtinen Syksyllä 2006 kilpailukauden jälkeen pidettiin aktiivisesti toimitsijoina olleille päätöstilaisuus, jossa kiertopalkinto ”Vuoden toimija” ojennettiin vuodeksi Irma Salolle. Vuonna 2005 perustetun kiertopalkinnon sai Einar Rakkolainen.