Tapahtumat

Hakapirtinleiri 

Valkeakosken Haka yleisurheilujaosto järjestää Hakapirtinleirin sunnuntaina 23.5.2021 klo 11:00 alkaen. (Alkuperäinen aika oli launantaina 22.5. Sisulisämaastoista johtuen aika muutettiin sunnuntaille.)

Leiri on suunnattu kaikille yleisurheilujaoston urheilijoille urheilukoululaisista kilpaurheilijoihin.

Pienemmille on ohjelmassa leikin ja pienimuotoisen harjoittelun lisäksi makkaran- ja lettujenpaistoa. Harjoitukset oheisohjelmineen kestää noin klo 13:00 asti (Aikataulu tarkentuu lähempänä). 

Vanhemmille urheilijoille (yli 10 -vuotta) ohjelmassa on harjoitusten lisäksi makkaran- ja lettujenpaistoa sekä mahdollisuus saunomiseen. Harjoitukset oheisohjelmineen kestää noin klo 16:00 asti. (Aikataulu tarkentuu lähempänä)

Ilmoittautumiset tapahtumaan alla olevan linkin kautta 15.5.2021 mennessä.

 

Lisätietoja voi kysellä valmentajilta sekä WhatsApp ryhmissä.

 

Kesäleiri Apialla

 

Peruuntuneen perinteisen Kuortaneenleirin tilalle järjestetään kesäleiri Apialla 19. - 20.6.2021. (Lauantai - sunnuntai)

Leiri on tarkoitettu yleisurheilujaoston urheilijoille 10 -vuotiaasta ylöspäin. Ohjelmassa on lajiharjoittelua aamusta iltaan Apialla ja mahdollisesti Roukon moukarikentällä sisältäen ruokailut. Leirimaksu tulee olemaan noin 20 - 30€, mikä kattaa harjoitukset sekä ruokailut. Tarkempi hinta selviää kun järjestelyt tarkentuvat.  

Alustavat ilmoittautumiset tapahtumaan alla olevan linkin kautta 30.5.2021 mennessä.

Lisätietoja voi kysellä valmentajilta sekä WhatsApp ryhmissä.

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.