Matkustussäännöt

Päivitetty 1.1.2018


1 § Seura maksaa matkat SM- ja pm-kilpailuihin. SM-kilpailuiden matka-, yöpymis- ja ruokailukustannukset maksetaan vain, jos urheilija on saavuttanut A-luokan tuloksen samana kesäkautena.


2 § Seura maksaa matkat johtokunnan hyväksymiin valmennus- ja koulutustilaisuuksiin sekä kokouksiin, joihin ei muulta taholta tule korvausta.


3 § Seura maksaa matkat 1. kohdan tapahtumiin vain osallistuvalle urheilijalle, hänen henkilökohtaiselle valmentajalleen tai vaihtoehtoisesti huoltajalleen. Kaikki matkat pyritään tekemään yhteismatkoina ja halvinta vaihtoehtoa käyttäen.


4 § Oman auton käytöstä maksetaan korvausta 0,215 Euroa / km (Tarkistetaan keväällä 2024 Haka ry:n kokouksen perusteella)


5 § Seura maksaa majoituskulut SM-kisoissa silloin, kun matka (yli 100km) edellyttää yöpymistä. Etusijalla on pidettävä kisajärjestäjämajoittumista. Hotellimajoittuminen seuran kustannuksella edellyttää aina johtokunnan tai puheenjohtajan päätöstä ennen matkaa. Seura maksaa majoituskuluja maksimissaan 75€/yö.


6 § Seura kustantaa pidemmillä 1. ja 2. kohdan matkoilla kohtuulliseksi katsotut ruokailukulut, maksimissaan kaksi ruokailua / päivä a’ noin 10 euroa / ateria. Aina tositetta vastaan. Toinen ateria kisajärjestäjien.


7 § Päivärahaa ei makseta.


8 § Seura maksaa henkilökohtaisille valmentajille muista kuin kohdan 1. ja 2. kilpailumatkoista 0,16 Euroa / km, kuitenkin enintään 300 km / kilpailupäivä.


9 § Hallien ja kenttien sisäänpääsymaksuja ei makseta seuran puolesta.


10 § Jos seura järjestää tilaisuuteen yhteiskuljetuksen, ei kulkua omalla autolla korvata.


11 § Seura maksaa tämän matkustussäännön mukaiset kulut vain allekirjoitettua matkalaskua vastaan ja siihen on liitettävä tarpeelliset kuitit ja pankkitilin numero. Korvauksen voi saada vain urheilija joka on maksanut täyden yli 100€ valmennusmaksun. Matkalaskut hyväksyy puheenjohtaja ja puheenjohtajan laskut kaksi jaoston johtokunnan jäsentä.


12 § Seura maksaa kilpailujen varsinaiset osallistumismaksut valmennusmaksujen ohjeiden mukaan. Jälki-ilmoittautumismaksulisää ei makseta.