Ohjeita majoituksesta

 

Vattenfall Seuracup finaali 3.9.2016 Valkeakoskella

Majoitusohje


 

Koulumajoitus on Sorrilan koululla osoitteessa Koulukatu 13. Yöpymismaksu 15€/hlö sisältää aamupalan, omat patjat ja makuupussit mukaan. Koululla on 2.9. klo 17.30–22.00 kilpailukanslia. Klo 22.00–7.00 tiloissa on kaksi valvojaa.

Yöpyvät seurat ovat vastuussa omista tiloistaan ja mahdollisista vahingonkorvauksista. Yöpyjät vievät roskat isoihin ulkoroskiksiin yöpymisen jälkeen. Sorrilan koulu sijaitsee noin kilometrin päästä urheilukentästä.


 

Majoittuminen on mahdollista perjantaina klo 18.00 alkaen. Majoittujien on oltava paikalla klo 22.00 mennessä. Muutoksista aikatauluun voi sopia majoitusvastaava Nina Rahusen p. 040 5877012 kanssa. Majoitusvarus tehdään joukkueinfon mukana tulevalla SUL:n sähköisellä lomakkeella määrättyyn päivään mennessä. Majoitus maksetaan etukäteen varauksen yhteydessä Valkeakosken Haka Yleisurheilun tilille FI49 8000 1979 1880 76. (Viestikenttään tiedot. Vattenfall majoittuminen / <majoittuva seura>)


 

Majoitustilassa on oltava vähintään yksi aikuinen huoltaja per luokkahuone (n.20 majoittujaa/luokkahuone). Seurat ilmoittavat vastuuhenkilöiden nimet ja puhelinnumerot sekä tarkan majoittujien määrän majoittumisen yhteydessä. Samalla he saavat yöpyjien aamupalaliput. Aamupala tarjoillaan Apian urheilukentän kesäteatterin tiloissa alkaen klo 7.30 lauantaiaamuna. Seuran vastuuhenkilöille annetaan pelastussuunnitelma, jonka seuran vastuuhenkilöt kertovat majoittuville. Ulkokengät tulee jättää sisääntuloaulaan naulakoiden alle tai seinän vierustoille.


 

Majoitustiloissa syöminen ja juominen on kielletty. Majoitusta valvovat yövalvojat.


 

Majoitustiloissa on mahdollista käyttää koulun suihkutiloja perjantaina ja lauantaiaamuna.


 

Yöpymispaikat on tyhjennettävä ja siivottava ennen kilpailun alkua eli lauantai-aamuna klo 8.30 mennessä. Majoituspaikat tulee jättää siistiin kuntoon ja irtoroskat on vietävä ulkoroskiksiin. Mikäli majoitustilojen siisteydestä ei ole huolehdittu asianmukaisesti, joutuu majoittuva seura maksamaan 100€ sakkomaksun. Majoituksesta vastaava aikuinen luovuttaa lauantaiaamuna luokkahuoneen majoitusvastaavalle. He käyvät tilat yhdessä läpi ja varmistavat tilojen siisteyden.


 

Saapuminen koululle sekä linja-autojen pysäköinti tapahtuu Kalmistonkadun puolella oleville koulun ja hautausmaan pysäköintipaikoille.


 

Majoituksiin liittyvissä kysymyksissä voi ottaa yhteyttä majoitusvastaava Nina Rahuseen p. 040 5877012.