Jaa

Kesäurheilukouluohjaajia kesälle 2024

28.1.2024

Yleisurheilukoulu on Suomen Urheiluliiton jäsenseurojen toteuttamana liikunnan perustaitojen, juoksemisen, hyppäämisen ja heittämisen ja yleisurheilutaitojen kehittämiseen tähtäävää harrastustoimintaa lapsille ja nuorille. Säännöllisissä ja suunnitelluissa treeneissä liikunnan perustaitojen lisäksi lapsille ja nuorille opetetaan monia elämässä tarvittavia tunne- ja vuorovaikutustaitoja.  

Haemme nyt lasten yleisurheilukouluun ohjaajia aikavälille 1.5. - 30.9.2024. Ohjaajilta edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia lasten kanssa. Suoritettu yleisurheilun ohjaajatutkinto sekä oma yleisurheilutausta katsotaan valinnassa eduksi, mutta ne eivät ole edellytys tehtävään valinnalle. Ohjaajien toivotaan suorittavan ohjaajatutkinto, jonka seura kustantaa.

Tavoitteemme on palkata neljä ohjaajaa. 

Yleisurheilukoulu toteutetaan Apian urheilukentällä toukokuussa ja heinä-syyskuussa kerran viikossa torstai-iltaisin. Ajalla 3.6. - 14.6. ja 24.6.-5.7.2024 urheilukoulu pidetään arkipäivisin klo 10:00 – 14:00. Työvuorot jaetaan tasaisesti ohjaajien kesken. Urheilukouluohjauksen lisäksi työhön kuuluu toimitsijanatoimiminen jaoston järjestämissä yleisurheilukilpailuissa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimita hakemus 14.4.2024 mennessä Japelle tai Minnalta osoitteeseen jape_mattila@hotmail.com ja minna_heikkinen_1985@hotmail.com. Aloitamme hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista.


Terveisin

Juha Karjalainen, Jarno Mattila ja Minna Karppi

Valkeakosken Haka ry yleisurheilujaoston ohjausryhmän jäsenet