Jaa

Haka Ry:n kevätkokouksen yhteenveto

15.3.2023

Arvoisat Haka ry:n jäsenet


Tänään 15.3.2023 Haka ry:n kevätkokouksessa kutsuttiin ja hyväksyttiin Haka Ry:n kunniapuheenjohtajaksi Eeva Niskavaara. Onneksi olkoon!

Eeva on toiminut vuosien aikana useissa eri tehtävissä koko suuressa Haka perheessä. Vuosina 1992-1994 Eeva toimi Valkeakosken Hakan Naisvoimistelijat Ry:n puheenjohtajana. Valkeakosken Haka ry:n puheenjohtajana Eeva toimi vuosina 2005-2009. Lisäksi Eeva oli Haka 90 vuotta juhlatoimikunnan puheenjohtaja.


Haka Ry:n aikaisempina kunniapuheenjohtajina ovat toimineet Vilho Petteri Suihko (1954-1989) ja Pekka Lehmusvirta (1992-2018).

Kunniapuheenjohtajan roolista on kirjoitettu Haka 70 historiikissa näin:

”Kunniapuheenjohtajan tehtävänkuvausmallia ei liene mihinkään piirretty. Niinpä se on luotava itse. Yleinen mielipide pitänee sitä lähinnä arvonimenä, joka sellaisenaan ei välttämättä edellytä mihinkään. Mutta vähintään yhtä selvää on se, että seuran ja kunniapuheenjohtajan on hyvässä yhteisymmärryksessä  hyödynnettävä tilanne seuran kulloistenkin tarpeiden mukaan. Tärkeintä on, että kunniapuheenjohtaja ei sekaannu seuran aktiiviseen johtamiseen, ellei nyt todella suuria epäkohtia luule näkevänsä.”


Tulevina vuosina Eeva tulee jatkamaan merkittävässä roolissa seuramme toiminnassa.  
Kevätkokouksessa vahvistettiin Haka ry:n vuoden 2022 toimintakertomus, tarkistettiin tilit ja toiminnantarkastajien lausunnot sekä myönnettiin vastuuvapaus vuoden 2022 Haka Ry:n johtokunnalle.

Ohessa linkki toimintakertomukseen: https://www.valkeakoskenhaka.fi/tietoa-meista/toimintakertomukset/


VILLEN PLAKETTI 2022 NRO 65 myönnettiin Hannu Nyströmille, joka on tehnyt pitkän ja antaumuksellisen työn Hakan mäkiurheilun kehittämiseksi ja lajin harrastusmahdollisuuksien säilyttämiseksi valkeakoskelaisille lapsille ja nuorille.


Vuoden 2022 Nuoriurheilija pokaalin sai Valkeakosken Haka yleisurheilujaoston Elisabet Kujanpää Nuorten EM sekä SM kilpailumenestyksen ansiosta.