HakaSki Pantterit

Pantterit hiihtokoulun kausi 2021-2022  käynnistyy keskiviikkona 29.9.2021 kello 18 Korkeakankaalla. Jatkossa harjoitukset on viikoittain ja pääsääntöisesti keskiviikkoisin kello 18 Korkeakankaalla, mutta ohjelman mukaan voi olla myös muitakin harjoituspaikkoja. Mukaan on tervetulleita kaikki 7-12 vuotiaat hiihtämään oppimisesta kiinnostuneet lapset ilmoittautumalla harjoituksissa ennen harjoitusten alkua. Lumen aikaan kun hiihtokausi käynnistyy ja mikäli lapsi ei vielä pysy suksilla pystyssä, niin toivomme lapselle mukaan avustajaa ladulle lapsen avuksi.

Hiihtokoulun vuosimaksu on 30 €. Sen lisäksi jokaisen hiihtokoululaisen tulisi liittyä Hakan jäseneksi (vuosimaksu 10 €)  ja lapsella on suositeltavaa olla voimassa myös Skipassi 27€ (sis. vakuutuksen) tai muu lisenssi+vakuutus joka kattaa myös hiihdon. Näistä asioista ohjaajat antavat lisätietoja.

Pantterien ohjaajina ovat pääsääntöisesti Jani Leveelahti, Johanna Rautakorpi ja Mervi Leveelahti sekä muutama muu ohjaaja on mukana satunnaisemmin. Ryhmää pyritään harjoituksissa aina jakamaan pienempiin ryhmiin taitotason mukaan. Lasten huoltajat ovat tervetulleita syksyn harjoituksiin ja myöhemmin ladulle lasten tueksi sekä apuohjaajiksi.

Syksyn harjoituksissa lapset tutustutetaan liikunnallisiin peleihin ja leikkeihin sekä lajinomaisiin harjoituksiin kuten sauvakävelyyn, juoksuun ja loikkimiseen. Harjoitusten siirtyessä suksille lisätään lajiharjoittelua eli hiihdon osuutta eri muodoissaan, mutta lasten mielenkiinnon säilyttämiseksi leikkejä ja pelejä ei lumellakaan unohdeta. Vastaavanlaiset leikit kuin syksyllä onnistuvat suksetkin jalassa.

Tervetuloa mukaan!

Johanna