Valkeakosken Hakan hiihtojaosto

Tervetuloa Valkeakosken Hakan hiihtojaoston sivuille. HakaSki tarjoaa hiihdon riemua lasten pantterit-hiihtokoulusta aloittaen, juniori-, nuorten-, yleisen kautta veteraanisarjoihin. Tarjoamme hiihdosta kiinnostuneille harrastelijoille hiihtokouluja ja pyrimme edistämään hiihdon riemua. 

Hiihtojaoston alla toimii myös aktiivinen mäkihypyn/yhdistetyn jaosto.

Ajankohtaista

HakaSki Pantterit

Pantterit hiihtokoulun kausi 2023-2024  käynnistyy keskiviikkona 6.9.2023 kello 18 Korkeakankaalla. Syksyn ja talven ajan harjoitukset on viikoittain ja pääsääntöisesti keskiviikkoisin kello 18 Korkeakankaalla, mutta ohjelman mukaan voi olla myös muitakin harjoituspaikkoja. Mukaan on tervetulleita kaikki 7-12 vuotiaat hiihtämään oppimisesta kiinnostuneet lapset ilmoittautumalla harjoituksissa ennen harjoitusten alkua. 

Varusteiksi syksyn aikana tarvitaan säänmukaisen pukeutumisen lisäksi lenkkarit, sauvat ja juomapullo. Lumen aikaan kun hiihtokausi käynnistyy ja mikäli lapsi ei vielä pysy suksilla pystyssä, niin toivomme lapselle mukaan avustajaa ladulle lapsen avuksi.

Hiihtokoulun vuosimaksu on 40 €. Sen lisäksi jokaisen hiihtokoululaisen tulisi liittyä Hakan jäseneksi (vuosimaksu 10 €)  ja lapsella tulee olla voimassa myös Skipassi lisenssi 16€ tai 29€ sisältäen vakuutuksen, joka kattaa myös hiihdon. Näistä asioista ohjaajat antavat lisätietoja.

Pantterien ohjaajia on viikoittain mukana useampia ja ryhmää pyritään harjoituksissa aina jakamaan pienempiin ryhmiin taitotason mukaan. Lasten huoltajat ovat tervetulleita syksyn harjoituksiin ja myöhemmin ladulle lasten tueksi sekä apuohjaajiksi.

Syksyn harjoituksissa lapset tutustutetaan liikunnallisiin peleihin ja leikkeihin sekä lajinomaisiin harjoituksiin sisältäen esimerkiksi sauvoilla harjoittelua, juoksua ja loikkimista. Harjoitusten siirtyessä suksille lisätään lajiharjoittelua eli hiihdon osuutta eri muodoissaan, mutta lasten mielenkiinnon säilyttämiseksi leikkejä ja pelejä ei lumellakaan unohdeta. Vastaavanlaiset leikit kuin syksyllä onnistuvat suksetkin jalassa.

Tervetuloa mukaan!

Nuorten SM-hiihdot valokuvaajan kuvia:

Lauantai päivän hiihtojen kuvia saataville urheilijoille saataville vapaasti käyttöön, kunhan mainitsee kuvaajan @pahako74, https://1drv.ms/f/s!AvdU18QScPEuvWqfMdYdhdFC81nQ

Kaupalliseen käyttöön, printti- ja nettilehdet / muut julkaisut yhteystiedot hakonen.pasi@gmail.com

Perjantain ja sunnuntain kuvia urheilijoille käyttöön näistä linkeistä:

https://photos.app.goo.gl/pxufzCteStTGzdrK9 perjantain N20 palkintojenjako

https://photos.app.goo.gl/4BLyhoCTBuDtFqRM9 perjantain N18 palkintojenjako

https://photos.app.goo.gl/j7HGBryVfXMGfA3e8 perjantain N16 palkintojenjako

https://photos.app.goo.gl/LGxJp5b9zv1Qfqr5A perjantain M16 palkintojenjako

https://photos.app.goo.gl/9FMWP4nuJrAE31FDA perjantain M18 palkintojako

https://photos.app.goo.gl/wf4mZphAVyjrmFT36 perjantain M20 palkintojenjako

https://photos.app.goo.gl/dbH5HAHmdzgg8RrJ7 perjantain yleiskuvia

https://photos.app.goo.gl/xGW6Vi7aCAJjxDpH7 sunnuntain palkintojenjaot

https://photos.app.goo.gl/BM551VcNRHXrzWLm8 sunnuntain yleiskuvia

Kuvaaja Sanna Lahtinen-Mäkelä, mainittava kuvia käytettäessä


Toiminnassa mukana

Verto

Haka Skin tapahtumat