Tapahtumat

Hakapirtinleiri

Valkeakosken Haka yleisurheilujaosto järjestää Hakapirtinleirin sunnuntaina 23.5.2021 klo 11:00 alkaen. (Alkuperäinen aika oli launantaina 22.5. Sisulisämaastoista johtuen aika muutettiin sunnuntaille.)

Leiri on suunnattu kaikille yleisurheilujaoston urheilijoille urheilukoululaisista kilpaurheilijoihin.

Pienemmille on ohjelmassa leikin ja pienimuotoisen harjoittelun lisäksi makkaran- ja lettujenpaistoa. Harjoitukset oheisohjelmineen kestää noin klo 13:00 asti (Aikataulu tarkentuu lähempänä). 

Vanhemmille urheilijoille (yli 10 -vuotta) ohjelmassa on harjoitusten lisäksi makkaran- ja lettujenpaistoa sekä mahdollisuus saunomiseen. Harjoitukset oheisohjelmineen kestää noin klo 16:00 asti. (Aikataulu tarkentuu lähempänä)

Ilmoittautumiset tapahtumaan alla olevan linkin kautta 15.5.2021 mennessä.

Lisätietoja voi kysellä valmentajilta sekä WhatsApp ryhmissä.


Kesäleiri Apialla

Peruuntuneen perinteisen Kuortaneenleirin tilalle järjestetään kesäleiri Apialla 19. - 20.6.2021. (Lauantai - sunnuntai)

Leiri on tarkoitettu yleisurheilujaoston urheilijoille 10 -vuotiaasta ylöspäin. Ohjelmassa on lajiharjoittelua aamusta iltaan Apialla ja mahdollisesti Roukon moukarikentällä sisältäen ruokailut. Leirimaksu tulee olemaan noin 20 - 30€, mikä kattaa harjoitukset sekä ruokailut. Tarkempi hinta selviää kun järjestelyt tarkentuvat.  

Alustavat ilmoittautumiset tapahtumaan alla olevan linkin kautta 30.5.2021 mennessä.

Lisätietoja voi kysellä valmentajilta sekä WhatsApp ryhmissä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu seuraaville leireille