Kunniakierros

Valkeakosken Haka Ry KUNNIAKIERROS 2017

 

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti. Kunniakierrosperinne on jatkunut jo yli 35 vuotta ja seurat ovat keränneet varoja toimintaansa reilut 32 miljoonaa euroa. Kampanjan tuotto käytetään seuratyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa.

 

Kunniakierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä tai yksityishenkilöiltä. Keräys huipentuu seuran yhteiseen kunniakierrostapahtumaan loppukevään ja alkukesän aikana. Keräys tapahtuu keräyslomakkeilla tai mobiilitallenuksen avulla. Minimi tukisumma on 15 euroa ja käteismaksuja ei saa kerätä. Luvatuista tukisummista lähetetään laskut sähköpostitse tai paperipostina kunniakierrostapahtuman jälkeen.

 

Tavoitteemme on kerätä yhteensä 1000 euroa. (Seura saa 55% kerätystä summasta)

Jokainen Haka Ry:n jaostojen urheilija ”velvoitetaan” osallistumaan keräykseen sekä itse tapahtumaan. Kunniakierros -tapahtuma järjestetään 12.6.2017 klo 18:00 Apian kentällä. Jokainen urheilija, vanhempi sekä tukija on tervetullut liikkumaan juosten, kävellen, kontaten, rattailla jne. tunniksi Kunniakierrokselle.

Kunniakierrostapahtuma järjestetään viestijuoksuna nelihenkisillä joukkueilla. Kukin joukkueen viestinviejä juoksee/kävelee 400m:n ratakierroksen vuorollaan. Joukkue itse laskee suoritetut ratakierrokset tunnin aikana.

 

Kunniakierros -keräyskaavakket palautetaan tapahtumassa 12.6. täytettynä. Tukijoilta kerätyt summat käytetään Haka Ry:n hyväksi. Tämä tapahtuma on osa yhteistä Haka perheen 85 -vuotisjuhlasta.

Lisää aiheesta löytyy virallisilta Kunniakierros sivuilta

 

http://www.yleisurheilu.fi/kunniakierros/kunniakierros-jo-36-kerran

http://www.valkeakoskenhaka.fi/yleisurheilu/kunniakierros/