Urheilukoulu

Yleisurheilukoulu on Suomen Urheiluliiton jäsenseurojen toteuttamana liikunnan perustaitojen, juoksemisen, hyppäämisen ja heittämisen ja yleisurheilutaitojen kehittämiseen tähtäävää harrastustoimintaa 4–13-vuotiaille lapsille ja nuorille. Säännöllisissä ja suunnitelluissa treeneissä liikunnan perustaitojen lisäksi lapsille ja nuorille opetetaan monia elämässä tarvittavia tunne- ja vuorovaikutustaitoja.

Urheilukoulu 2023 (Kesä)

Urheilukoulun kesän harjoitukset järjestetään Valkeakosken Apian urheilukentällä torstaisin klo 17:30-19:00  Ensimmäiset harjoitukset pidetään 4.5.

Urheilukoulun tavoitteena on opettaa lapsille ja nuorille lajinsaloja leikkien, pelien sekä harjoitteiden avulla


Hinta:

Urheilukoulun koko kesäkausi 90 € + lisenssi

Kesäkausi loppuu syyskuun lopussa. 

5 viikon kesäurheilukoulu tai iltaharjoitukset touko- ja elokuussa 60€ + lisenssi. 

Ilmoittautuminen ryhmään sekä kausimaksu suoritetaan SuomiSport Urheilukouluryhmään ilmoittautumisen kautta: https://www.suomisport.fi/events/a1a8ec5e-6181-4e1b-91bd-e15448dfd79f⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ 

Lisenssi:

Jokaisella urheilukoululaisella tulee olla voimassa oleva lisenssi varsinkin jos kilpailee seuran ulkopuolisissa kisoissa.
Lisenssin vakuutuksineen tulee hankkia osoitteesta: (Osoite päivittyy kunhan SUL päivittää tiedot)


Varusteet

Varusteiksi urheilukouluun sisäliikuntavarusteet, juomapullo sekä reipasta mieltä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ryhmään tapahtuu yllä olevan SuomiSport linkin kautta. Harjoituksissa voi käydä kaksi kertaa kokeilemassa ennen kuin suorittaa sitovan ilmoittatumisen sekä maksun.
Urheilukoulutoimintaan voi tulla mukaan koska tahansa!

Lisätietoja antavat Veera Younes v.mattila2@gmail.com (0443186546) Hanna Kinnari-Korpela hanna.kinnari@gmail.com (0400 579 489) ja Juha Karjalainen juha.pekka.karjalainen@gmail.com (iltaisin 0400 – 729 524).