Nuorten Jukola järjestetään Valkeakoskella 2021

9.10.2018 klo 18:00


Valkeakosken Hakalle on myönnetty järjestelyoikeus vuoden 2021 Nuorten Jukolaan.

Nuorten Jukola on vuosittain elokuussa järjestettävä 7-osuuksinen nuorten viestisuunnistuskilpailu, johon osallistuu noin 180 joukkuetta. Viestiin osallistuu 11-18 vuotiaita suunnistajia Suomesta ja naapurimaista - se on yksi Suomen Suunnistusliiton nuorten päätapahtumista.

Nuorten Jukola johtoryhmä on myöntänyt järjestelyoikeuden vuodelle 2021 Valkeakosken Hakan suunnistusjaostolle. Kilpailu tullaan järjestämään Valkeakoskella, vaikka lopullinen kilpailumaasto julkaistaankin vasta lähempänä tapahtumaa.

Valkeakosken Hakan suunnistustoiminta täyttää 40 vuotta vuonna 2021. Järjestelyoikeus on suunnistusseuralle kunniatehtävä, eikä sen saaminen ollut itsestäänselvyys, sillä hakijoita oli tälläkin kertaa useita. Samassa yhteydessä myönnettiin kilpailut vuodelle 2022 Kotkaan ja vuodelle 2023 Hyvinkäälle.

Ison suunnistustapahtuman järjestäminen on aina koko seuraväen ja yhteistyökumppaneiden yhteinen taidonnäyte, jonka eteen myös Hakassa ollaan valmiita tekemään töitä. Hakassa on panostettu nuorisotyöhön aina ja tulevaisuudessa haluamme olla vieläkin vahvempia lasten- ja nuorten liikuttajia Valkeakoskella. Tästä syystä nimenomaan Nuorten Jukolan järjestäminen on Hakalle mieluinen tehtävä – kaiken lisäksi on syytä kertoa, että nuoret suunnistajamme itse toivat esiin ajatuksen kilpailun toteuttamisesta.

Nuorten Jukola on suunnistettu vuodesta 1986 lähtien, mutta Hämeessä vain yhden kerran Tampereella vuonna 2010.

Lisätietoja saa puheenjohtajalta.