Haka Ski Pantterit -hiihtokoulu

Haka Ski PANTTERIT lasten hiihtokoulu on hyvässä vauhdissa !

 

Koulu on alkanut keskiviikkona 10.10. Korkeakankaan hiihtokeskuksessa, mutta mukaan voi vielä ilmoittautua. Hiihtokoulu jatkuu tästä lähtien aina keskiviikkoisin klo 18.00.

Ilmoittautuminen  klo 17.45 alkaen maalialueen toimistotilassa.

Mukaan kutsutaan hiihdosta kiinnostuneita 6-12 v tyttöjä ja poikia leikkimieliseen harjoitteluun.  Haka on kolmena viime vuotena ollut Hopeasomman loppukisoissa hienosti paras hiihtoseura. Jatkuvuuden kannalta Hakan hiihtojaosto on päättänyt panostaa erityisesti lasten hiihtokouluun. Nyt on perustettu uusi lasten ryhmä PANTTERIT. 

Tervetuloa kaikille avoimeen iloiseen PANTTERIT-hiihtokouluun! 28.11. alkaen pääsemme ladulle hiihtämään, joten varustus sen mukainen. Jos sukset ovat vielä ostoslistalla, tossujoukolle järjestetään omaa ohjelmaa.

Huom! Kilpailuihin voi näin "harjoitteluvaiheessa" ilmoittautua Panttereiden oman whatsapp-ryhmän kautta. Kilpailijan nimi, ikä ja kilpailu, johon halutaan ilmoittaa riittävät tiedoksi, ohjaajat hoitavat ilmoittamisen. Kotisivujen etusivun vasemmasta pystyvalikosta löytyy myös kohta "kilpailuihin ilmoittautuminen", sen takaa löytyy lomake, jota jatkossa tullaan käyttämään.