Haka tiedote lokakuu 2019

6.10.2019

Tervehdys arvoisat jäsenet,

Syksy on edennyt pitkälle ja jaostojen toiminta on kääntynyt talvikauteen 2019-2020. Yleisseurana olemme pystyneet kesänaikana tasapainottamaan taloutemme ja tukemaan jaostoja. Jaostot ovatkin suunnitelleet kattavasti toimintaa tulevalle kaudelle. Uutena toimintana talvikaudelle 2020 olemme varanneet Tyryn koululta Haka:n yhteisen vuoron keskiviikkoiksi klo 18:30 – 20:00. Tuolloin eri jaostojen vetäjät ohjaavat kuntopiirin sekä oheisen harjoittelun kukin omalla vuorollaan. Suunnistusjaosto on lupautunut koordinoimaan ohjaajavuorot. Yhteisiin harjoituksiin ovat tervetulleet kaikki Haka ry:n jaostojen jäsenet. Keskiviikkoharjoitukset alkavat pyöriä syysloman jälkeen 23.10.2019.


 

Syyskokous 2019 järjestetään 3.12.2019 klo 18:00 Haka toimistolla. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Tilaisuuteen ovat kaikki Haka ry:n jäsenet tervetulleita. Tilaisuudessa on kahvitarjoillu.


 

Alla tietoa jaostojen toiminnasta ja harjoitusvuoroista. Olkaapa aktiivisia ja käykää kokeilemassa uusia lajeja sekä harjoitumetodeja yli jaostorajojen.

Terveisin

Juha Karjalainen

Haka ry puheenjohtaja

Hiihto tiedottaa:

Tässä pieni yhteenveto Pantterien toiminnasta. Uusi kausi alkoi 4. syyskuuta ja jatkuu joka keskiviikko klo 18:00 Korkeakankaalla keväälle niin pitkälle kuin lunta riittää (varmaan joitain poikkeustapauksia lukuun ottamatta).

Tällä hetkellä ilmoittautuneita on reilut 20 ja varmaan syksyn mittaan tulee vielä uusia lapsia mukaan.

Lapsia on lähtien viisivuotiaista aina tuonne 10-11 vuotiaisiin.

 

Aloituskerran jälkeen on parit harkat ollut, ja kohdalle sattunut heikohkoa säätä, joten mukana ollut vajaa kymmenen pantteria. Saa nähdä mihin osanottajamäärät asettuvat myöhemmin. Viime talvena parhaimmilla kerroilla taisi olla mukana yli 20 lasta.

 

Viime vuonna harkat oli lokakuusta maaliskuun loppuun niin ikään keskiviikkoisin. Nyt kesällä pidettiin muutamat yksittäiset harkat noin kerran kuussa.

 

Klo 18 alkavissa tunnin harjoituksissa nyt syksyllä osaksi pelaillaan/leikitään liikunnallisia leikkejä ja lisäksi käydään pienellä maastolenkillä, johon voidaan yhdistää esim. jotain loikkajuttuja tms.

Lumien myötä siirrytään suksille ja erilaisiin tekniikkaharjoituksiin siltikään unohtamatta leikkejä, jotta lapsilla pysyy mielenkiinto/kiinnostus yllä.

 

Vetämässä on ollut Jani Leveelahti, Johanna Rautakorpi ja Eija Päiväniemi. Lisäksi mukana varmasti tulee olemaan vaihtuvia vetäjiä.

Ajatus on, että aina on paikalla vähintään kaksi vetäjää. Riippuen nyt vähän tietysti myös siitä mihin pantterien lukumäärä alkaa asettumaan.

 

Myöhemmin suksilla liikuttaessa ja myös nyt syksyllä tehtävillä maastolenkeillä yritetään pantterit jakaa kahteen tasoryhmään.


 

Koripallo tiedottaa:

Koripallojaoston toimintaa syksystä 2019 kevääseen 2020:

 

Miesten joukkue harjoittelee tiistaisin liikuntahallilla 20.00-21.30 ja torstaisin Naakan koululla 19.30-21.00

Joukkueen mukana harjoittelee useita henkilöitä, joilla on koripallotaustaa, mutta eivät kuitenkaan osallistu kilpailutoimintaan. Mikäli koripallo on tuttu laji, tervetuloa mukaan! Yhteydenotot hakabasket@gmail.com.

Mikäli kiinnostaa säännöllisempi käyminen, osallistujilta peritään maksu salivuorokulujen kattamiseen.

 

Miesten edustusjoukkue aloittaa 4-divisioonan ottelut 7.10. vieraspelillä Poriin. Kotiottelut pelataan Liikuntahallilla pääsääntöisesti sunnuntaisin päivällä. Tarkemman otteluohjelman löytää kotisivujen kautta. Tervetuloa kannustamaan Hakaa! Ottelut maksuttomia.

 

Koripallokoulu on käynnistynyt, maanantaisin Naakassa 16.30-17.30 kokoontuva 10-12-vuotiaitten ryhmä on jo täynnä, mutta perjantain Naakan 16.30-17.30 kokoontuvaan 13-14-vuotiaitten ryhmään ei ole ilmoittautunut juurikaan harrastajia. Ryhmiä ja vuoroja tullaan järjestelemään uudelleen, jotta saadaan perjantaille lisää toimintaa.

Kiinnostuneita pyydetään olemaan yhteydessä hakabasket@gmail.com

Koripallokoulu on maksullinen. Maksu sisältää jäsenmaksun, haka-paidan sekä pallon.

 

Nuorten 15-17-vuotiaiden koripallokerho kokoontuu Naakan koululla sunnuntaisin 17.00-18.30

Koripallokerho on tarkoitettu matalan kynnyksen harrastamiseen nuorille, nyt kun säät estävät katukoripallon pelaamisen. Osallistuminen on maksutonta, paikalla on ohjaaja. Ilmoittautuminen osoitteeseen hakabasket@gmail.com

 

Luistelujaosto tiedottaa:

Pikaluistelemaan ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet. Luistelu tarjoaa hauskan ja haastavankin lajin lapsille ja nuorille, oivallisen kuntoilumuodon vanhemmillekkin. Kanssamme opit luistelemaan ja sitä taitoa pystyt hyödyntämään monessa. Lajia voi tulla kokeilemaan matalalla kynnyksellä, seuralta löytyy luistimia lainaan.

Harjoitusvuoro on kaudella 2019-20 Wareenassa torstaisin klo 16.50-17.50 ja kuntosalivuoro uimahallin voimailusalilla tiistaisin klo 17.00-18.00. Molemmille vuoroille kannattaa tulla ajoissa paikalle erityisesti, jos katsotaan sopivia luistimia. Talven harjoitusvuoron aika ja paikka varmistuu myöhemmin. Lisätietoja antaa Outi Pinomäki 040 5917418.


 

Yleisurheilu tiedottaa:

Yleisurheilun nuorisotoiminta talvella 2019-2020

Ryhmä 6-12 vuotiaat

Urheilukoulu alkaa 21.10. ja talvikausi kestää Maaliskuun loppuun. Harjoitukset maanantaisin klo 18-19:15 Lukion salissa. Ryhmä harjoittelee monipuolisesti ja leikinomaisesti, mutta yleisurheilulajeja tapaillen.

Junnuryhmä 10-13 vuotiaat

Harjoitukset alkavat 21.10. ja talvikausi kestää maaliskuun loppuun. Kokoonnumme maanantaisin klo 18-19:30 ja lauantaisin klo 16-17:30 Lukiolle, josta kelin mukaan harjoittelemme salissa tai ulkona. Lisäksi erikseen ilmoitettuina aikoina harjoituksia esim. jäähallin juoksusuoralla. Ryhmä harjoittelee monipuolisesti yleisurheilulajeja ja opittuja taitoja käydään mittaamassa kilpailuissa.


 

Nyrkkeily tiedottaa:

Nyrkkeilyjaosto tarjoaa syksyn ja talven aikana, johdettuja kunto- ja  kilpanyrkkeily harjoituksia kuutena päivänä viikossa. Maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin treenataan liikuntahallin nyrkkeilysalissa kilpanyrkkeilyn saloja. Tiistaisin ja torstaisin treenataan samassa paikassa sekä naisten, että miesten kuntonyrkkeilyä. Sunnuntaisin on Kärjenniemen koululla naisten ja miesten yhteiset kuntonyrkkeily treenit.
Tarkemmat ajat sekä yhteystiedot Hakan kotisivuilta


 

Suunnistus tiedottaa:

Suunnistuksen toiminnassa vielä SM -kisakausi meneillään, joten kauden 2019-2020 suunnittele tapahtuu lähiaikoina. Ohjelmassa tulee olemaan keskiviikon Hakan yhteinen salivuoro sekä viikonlopun sauvakävelyt. Harjoitukset tulaan päivittämään toimintakalenteriimme.